Bayern zapravil priložnost za trojčka

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši Bayern Münchna so sinoči zapravili sanje o morebitni osvojitvi trojčka v tej sezoni - državnega prvenstva, pokala in Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Bavarci, ki so si prvenstveni naslov predčasno zagotovili minuli konec tedna, so v polfinalu pokala po enajstmetrovkah izgubili proti Borussii iz Dortmunda in se tako poslovili od pokalnega tekmovanja.

Tekma se je po podaljšku sinoči končala z 1:1, ko je v 29. minuti Bavarce v vodstvo popeljal Robert Lewandowski, v 75. pa izenačil Pierre-Emerick Aubameyang. Bayern je imel od 108. minute na igrišču igralca več, saj je moral predčasno v slačilnico Slovenec Kevin Kampl, a priložnosti ni izkoristil. Odločile so enajstmetrovke, kjer so bili z 2:0 boljši pri Borussii. Bayern se za krono bori tudi v Ligi prvakov, kjer se bo v polfinalu meril z Barcelono.

Danes bo v pokalu na sporedu še drugi polfinale med Arminio iz Bielefelda in VfL Wolfsburgom. Finale nemškega pokala bo 30. maja v Berlinu.

Guardiola pobesnel

Pred iztekom drugega podaljška so živci popustili Pepu Guardioli, ki bi kmalu fizično obračunal s četrtim sodnikom, vendar ga je pravočasno pomiril eden izmed njegovih sodelavcev. Izraz na obrazu španskega stratega pove več kot tisoč besed.

Nekdanji trener Barcelone se je razjezil po tem, ko je delilec pravice ignoriral zahteve za enajstmetrovko po prekršku nad Robertom Lewandowskim. Pep je nato ukrotil svoja čustva in prestrašenemu četrtemu sodniku namenil prijateljski objem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.