Bayernov dogovor z Džekom: vprašaj le cena

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju nemške televizije Sport1 je Bayern München že dosegel dogovor z bosanskim napadalcem Edinom Džekom. Edino, kar pred odprtjem poletnega prestopnega roka zavira prestop Džeka iz Manchestra Cityja, je cena.
Oglej si celoten članek

Edin Džeko je pravkar končano sezono 2011/12 začel v izjemni formi in bil prvi napadalec ekipe Manchestra Cityja, a ga je trener Roberto Mancini v drugi polovici leta vedno pogosteje puščal na klopi, saj je začel le osem tekem letošnjega leta. Bosanski reprezentant je kljub vsemu zabil ključen gol na zadnji tekmi Premier League, na kateri je City osvojil nslov prvaka.

"Seveda ne. Noro je, da bi to sploh komentiral," je namige, da je Bayern München že dosegel dogovor z Džekom, zanikal njegov agent Irfan Redžepagić. Džeka vse od konca sezone povezujejo z odhodom k Juventusu, medtem ko je Redžepagić še prejšnji teden zatrjeval, da si želi ostati pri Cityju.

"Džeko bo ostal," je Redžepagić dejal za Tuttomercatoweb. "Veselijo nas govorice o Juventusu, so izjemno moštvo, ampak Edin namerava ostati pri Cityju. Želi si igrati v Angliji, pri Cityju. Mislim, da Edin ne bo zapustil Cityja."

Bayern naj bi se z Džekom že dogovoril glede vseh podrobnosti prestopa, težava je le, da City zahteva več kot zgolj 20 milijonov evrov za nekdanjega napadalca Wolfsburga. Mesto Volkswagna je Džeko leta 2011 zapustil v zimskem prestopnem roku za 32,5 milijona evrov.

Bavarci so se po porazu v Ligi prvakov sicer že okrepili z napadalcem Claudiem Pizarrom (Werder Bremen), v klub pa bodo poleti prišli še vratar Tom Starke (Hoffenheim), branilec Dante (Borussia Mönchengladbach) in vezist Xherdan Shaqiri (FC Basel).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.