Bayernov zvezdnik zaradi nasilja in povzročitve hujših poškodb na sodišču

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bayernov zvezdnik naj bi pretepel mater svojih otrok.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Bayern Münchna ter nekdanji nemški reprezentant Jerome Boateng se bo moral braniti na sodišču zaradi obtožb, da je poškodoval svoje nekdanje dekle.

Prvotna obtožba povzročitve hujših telesnih poškodb naj bi bila sicer že ovržena, tako da jo bo nogometni zvezdnik odnesel brez hujše kazni, a se mora vseeno pojaviti na sodišču, da se zaključi proces, ki je bil sprožen zoper njega.

Foto: Twitter Jerome Boateng

Nemec je bil obtožen, da je napadel svoje dekle Sherin Senler, s katero je bil v zvezi kar deset let ter s katero ima dve hčerki, dvojčici. Preiskava se je sicer začela lansko leto.

Boateng in Senlerjeva sta se sicer uradno razšla pred nekaj leti, a sta nato še nekajkrat prekinila ter nato na novo začela z zvezo. Glede na to, da ga je nekdanja partnerica spravila pred sodišče, lahko rečemo, da je zveza verjetno tudi uradno končana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.