Bayernu grozi kazen

Foto: Epa Bayern Foto: Epa Bayern Foto: Epa Bayern Foto: Epa Bayern Foto: Epa Bayern
Bavarski velikan se je znašel pod drobnogledom evropske nogometne zveze.
Oglej si celoten članek

Disciplinska komisija Evropske nogometne zveze (Uefe) je uvedla postopek proti Bayernu zaradi vdora navijačev na igrišče v Münchnu po sinočnji polfinalni tekmi lige prvakov, ki jo je dobil madridski Real z 2:1. Obravnavali bodo tudi nekaj transparentov z žaljivo vsebino, je sporočila Uefa. Dodala je, da bodo kontrolna, etična in disciplinska komisija odločitev sprejele 31. maja.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu je namreč na zelenico stadiona Allianz Arena priteklo nekaj posameznikov, ki so jim sledili varnostniki. Izkazalo se je, da navijači, ki so tvegali tudi veliko denarno kazen, niso imeli namena napasti udeležencev tekme, ampak so nameravali le požeti trenutek slave na socialnih omrežjih in priti do 'selfieja' z največjimi zvezdniki.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.