BBB najavljajo krvavi četrtek v Velenju

Foto: Žurnal24 bbb_udinese_reuters
V četrtek v Velenje prihaja Crvena zvezda, ki se bo z domačim Rudarjem pomerila v drugem kolu kvalifikacij za ligo Europa. Hrvaški BBB pa grozijo, da bodo obračunali z navijači Zvezde.
Oglej si celoten članek

Navijači zagrebškega Dinama, Bad Blue Boysi, spadajo med najbolj problematične v Evropi. Dinamo je zaradi njihovega neprimernega obnašanja prejel že obilico kazni. Nazadnje so se BBB z nešportnim navijanjem "izkazali“ v avstrijskem Bad Bleiburgu, kjer sta se na prijateljskem srečanju pomerila Dinamo in Steaua. Na nekaterih spletnih forumih pa so se pojavile informacije po katerih naj bi BBB v četrtek, ko v drugem kolu kvalifikacij za ligo Europa v Velenju gostuje beograjska Crvena Zvezda, prišli v nekdanje Titovo mesto in obračunali z vsakim, ki naj bi tako ali drugače izkazoval ljubezen do nekdanjega evropskega prvaka.

"Zvezda prihaja v Slovenijo, kar je odlična priložnost, da Srbom razbijemo glave. Velenje je le 95 kilometrov oddaljeno od Zagreba. Naš naloga je, da se zberemo v čim večjem številu in jim pripravimo dobrodošlico, ki si jo bodo zapomnili. Vsakega, ki bo v Velenju nosil simbole Zvezde ali Srbije bomo naučili pameti. Vsem Srbom pa svetujemo, da ostanejo doma, saj jih čaka krvavi četrtek v Velenju,"
je le eden od zapisov najekstremnejšega dela Bad Blue Boysov.

Glede na predhodnji sloves BBB upamo, da bodo slovenski varuhi reda in miru v četrtek še toliko bolj pozorni ter, da bodo naredili vse, da nešportni motivi nekaterih navijačev ne bodo pokvarili nogometnega praznika v Velenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.