Beaver Creek: smuk odpovedan

Foto: Žurnal24 Andrej Jerman je trening končal na desetem mestu. (Foto: Reuters)
Start moškega smuka v Beaver Creeku je bil najprej trikrat prestavljen, nato pa so ga organizatorji zaradi močnega vetra dokončno odpovedali. Na njem naj bi sicer startalo pet Slovencev.
Oglej si celoten članek

Smuk za svetovni pokal alpskih smučarjev v ameriškem Beaver Creeku so dokončno odpovedali. Organizatorjem je ponagajalo vreme. Zaradi premočnega vetra so se odločili, da ne bodo ogrožali varnosti smučarjev in so drugi smuk v sezoni preklicali.

Če bi ga izvedli, bi na tokratnem smuku startalo pet Slovencev. Andrej Jerman bi imel številko devet, Andrej Šporn 12, Rok Perko 28, Gašper Markič 44 in Andrej Križaj 62.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.