Bečirović odhaja v Benetton

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Prekaljeni slovenski košarkarski legionar Sani Bečirović je potrdil, da bo v kratkem podpisal pogodbo s svojim šestim italijanskim klubom, skupaj pa štirinajstim v karieri.
Oglej si celoten članek

Italijanski prvoligaš Benetton iz Trevisa oziroma Trbiža si močno želi slovenskega branilca Sanija Bečirovića, ki je nazadnje nastopal za moskovski CSKA, je poročal corrieredellosport.com. Nekaj ur kasneje je izvrstni branilec potrdil, da to niso novinarske race.

''Zadovoljen sem. Treviso dojemam kot idealno rešitev. Igral bom blizu doma, kar mi zaradi družine ogromno pomeni. Drugi faktor, ki pa je bil odločilen, je sodelovanje s trenerjem Aleksandrom Đorđevićem," je za Sportal dejal Bečirović, ki bo v petek podpisal pogodbo 1 + 1.

Tridesetletni slovenski reprezentant, ki ga selektor Božidar Maljković ni poklical na reprezentančno poletje, namenjeno evropskemu prvenstvu 2011 v Litvi, je na italijanskih parketih že povsem domač. V svoji karieri je namreč nastopal že za Kinder, Climamio, Varese, Romo in Milano. Poleg tega je poročen z Italijanko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:07 12. Avgust 2011.

    Če želiš naše košarkarje podpirati v Litvi, klikni: facebook.com/KosarkaManija! Le še 10 dni nas loči do žrebanja velike nagrade 5x …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.