Bečirović podpisal s Sassarijem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski košarkar Sani Bečirović je do konca sezone podpisal pogodbo z italijanskim prvoligašem Sassarijem. Bečirović bo tako štiri kroge pred koncem rednega dela italijanskega prvenstva trenutno drugouvrščeni ekipi poskušal pomagati v končnici.
Oglej si celoten članek

"Dogovorili smo se. Z moje strani je že vse podpisano, sedaj čakam le še, da oni postorijo vse formalnosti. V ponedeljek po vsej verjetnosti odhajam v Italijo, najprej bom opravil zdravniški pregled, nato pa se bom priključil ekipi. Jutrišnje tekme tako še ne bom odigral, bom pa nastopil že na naslednji tekmi v Bologni," je dejal Bečirović, ki je sicer že pred tem z iranskim moštvom Petrochemi osvojil naslov državnega prvaka.

Bečirovič se tako seli nazaj v Italijo, kjer je že igral za Virtus, Varese, Climamio, Lottomatico, Milano in Benetton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.