Bečirović že trenira s CSKA-jem

Foto: Žurnal24 Sanija Bečirovića se spomnimo tudi kot košarkarja Uniona Olimpije. (Foto: Boštja
Slovenski branilec Sani Bečirović je v četrtek zvečer podpisal pogodbo s CSKA-jem iz Moskve. "Upam, da bom lahko pomagal ekipi, da doseže svoje cilje." Trener že konec tedna računa nanj.
Oglej si celoten članek

Ni mlad, ni ga treba več učiti, je pripravljen, da takoj zaigra.
Jonas Kazlauskas
Sani Bečirović bo vsaj do konca te sezone igral za moskovski CSKA. Če bo zadovoljil trenerja Jonasa Kazlauskasa, bodo pogodbo podaljšali za naslednjo sezono. Slovenski branilec je uspešno opravil zdravniški pregled in zvečer že treniral s svojimi novimi soigralci. "Zelo sem vesel in navdušen. Vse se je zgodilo res hitro. Sploh se še ne zavedam, kaj se dogaja. Upam, da bom lahko pomagal ekipi, da doseže svoje cilje," je v prvi izjavi po podpisu dejal Bečirović, ki je sezono 2010/11 začel pri turškem Türk Telekomu.

Odločitev za Bečirovića, letos drugega najboljšega strelca Türk Telekoma, je trener Kazlauskas pojasnil z naslednjimi besedami: "Ko sem začel delati z ekipo, smo imeli moro s poškodbami. Zato sem želel okrepiti kader. Potreboval sem igralca, ki nam lahko pomaga v napadu, pri pick'n'rollu, in ki zna najti strelce. Potrebujemo tudi več konkurence znotraj ekipe. Klub, kot je CSKA, potrebuje vsaj 14 aktivnih igralcev. Mislim, da je bil Bečirović najboljša možnost, da postanemo boljši. Ni mlad, ni ga treba več učiti, je pripravljen, da takoj zaigra. Sani je 'dvojka', ki lahko igra tudi 'enko'. Dobro se ga spomnim iz slovenske reprezentance, pa tudi iz časov, ko je igral za Panathinaikos."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.