Bečirovića ne bo na Eurobasket

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski košarkar Sani Bečirović ne bo nastopil na evropskem prvenstvu v košarki, ki bo septembra v Sloveniji. Odločitev je sporočil na današnji novinarski konferenci v Mariboru.
Oglej si celoten članek

Izkušeni slovenski organizator igre Sani Bečirović je kot razlog navedel pričakovanje, da bo selektor Božidar Maljković po objavi širšega seznama kandidatov, na katerem se je pojavil, stopil v stik z njim in mu pojasnil, kako je s tem. Stika s selektorjem ni bilo, kar je povedal tudi na sestanku z vodstvom zveze.

"Vse bi bilo normalno, če se ne bi pojavil na tem seznamu. Moja glava je čista. Že pred tremi leti, po svetovnem prvenstvu v Turčiji, sem končal reprezentančno pot," je dejal 32-letni branilec, ki je nazadnje igral pri italijanskem prvoligašu Sassariju.

V tej sezoni je bil član iranskega Petrochimija, s katerim je osvojil naslov prvaka. Kje bo igral v naslednji sezoni, ni znal odgovoriti, bo pa večji del junija posvetil delu v lastni košarkarski šoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.