Beckenbauer dobil sina, ime mu je Zlatan

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zdaj je tudi uradno. Franz Beckenbauer je oče Zlatana Ibrahimovića. Ne govorimo sicer o legendarnem nemškem nogometašu in zvezdi švedske reprezentance, ampak o fanatičnem navijaču brazilske ekipe Santa Cruz, ki je po poročanju spletne strani Globo.com v družino evropskih nogometašev dodal igralca AC Milana.
Oglej si celoten članek

Brazilec Franz Beckenbauer je goreč navijač ekipe Santa Cruz, oče, ki si deli ime z mitskim "Der Kaiserjem", pa je svojega novorojenca krstil z imenom Zlatana Ibrahimovića, nogometaša AC Milana in švedske reprezentance.

V zvezni državi Pernambuco se je tako rodil Zlatan Ibrahimovic Lima da Silva, Santa Cruz pa je le tri dni prej osvojil naslov lokalnega prvaka in še bolj razveselil družino, ki je nora na nogomet. Nekaj kilometrov stran v Recifeju je sicer rojen nekdanji reprezentant Juninho Pernambucano. Tisti pravi.

"Ženska v porodnišnici mi je rekla, da bo morala ime poslati sodniku, da ga potrdi. Protestiral sem ... Če je meni ime Beckenbauer, zakaj njemu ne bi bilo Ibrahimovic?" je dejal ponosni oče Franz.

Prve korake dela tudi Dayvid Shevchenko

Beckenbauer si želi, da bi njegov sin nekoč igral za Santa Cruz, ob proslavljanju naslova pa je še obljubil, da bo njegovo popkovino pokopal pod stadionom Arruda. Po poročanju spletne strani Globo.com pa gospod Beckenbauer ni edini navijač Santa Cruza, ki je privrženec nogometnih imen.

Tako je na svet že prej privekal Dayvid Shevchenko Ximenes da Silva, v čast Davidu Beckhamu in Andreju Ševčenku. Kaj na Beckenbauerjeve poteze porečeta Šefik Ibrahimović in Jurka Gavrić, ki sta povila "originalnega" Zlatana, je seveda povsem drugo vprašanje ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.