Beckenbauer razkril svoje favorite

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški nogometni strokovnjak in nekdanji zvezdnik Franz Beckenbauer je za tiskovno agencijo dpa dejal, da na bližnjem evropskem prvenstvu stavi na Nemčijo, Francijo in Španijo
Oglej si celoten članek

"Zame obstajajo trije favoriti: svetovni prvaki, torej Nemci, gostitelji, torej Francozi in branilci naslova, torej Španci," je dejal "Kaiser Franz".

Beckenbauer povsem zaupa selektorju Nemčije Joachimu Löwu, ki lahko črpa iz kakovostnega domačega kadra, ki igra v bundesligi. "Redko je lahko kakšen trener črpal iz tako kakovostnega bazena," je dejal nekdanji nemški selektor in trener Bayerna.

Za morebitno presenečenje je Beckenbauer postavil reprezentanco Belgije, ki "ni samo Kevin de Bruyne". Poleg tega po njegovem mnenju ne gre pozabiti na Italijane: "Nimajo sicer več odličnega Andree Pirla in nepredvidljivega Maria Balotellija, ampak na največjih turnirjih je zmeraj treba računati tudi na Italijo."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.