Beckham: "Mourinho je genij"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
David Beckham je za Real Madrid igral od leta 2003 do 2007 in v tem času do te mere vzljubil kraljevi klub, da še danes spremlja, kaj se dogaja v Madridu. Becks je prepričan, da so galaktiki na pravi poti.
Oglej si celoten članek

"Real gradi pravo moštvo in prepričan sem, da bodo v prihajajoči sezoni zelo močni. Razlog za moj optimizem pa ni samo zaradi tistega, kar ima Real na zelenici, temveč tudi trener Jose Mourinho. Portugalec je genij in menim, da Real v naslednji sezoni lahko osvoji vse," pravi Anglež David Beckham, ki se je pred dnevi v dresu Los Angeles Galaxy izkazal z izjemnim zadetkom iz kota. Nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda je pohvalil tudi Cristiana Ronalda: "Pri Realu je treba ceniti veliko stvari. Tako Mourinha kot Cristiana Ronalda, ki je v tem trenutku zagotovo eden najboljših nogometašev na svetu.

Becks se je v Madrid leta 2003 preselil iz Manchester Uniteda in tam ostal do leta 2007, ko ga je pot ponesla v ZDA. Verjetno največjega zvezdnika nogometa v novejši dobi je onkraj luže zvabil Los Angeles Galaxy, katerega član je še danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.