Beckham ostaja v Galaxyju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angleški nogometni zvezdnik David Beckham bo kariero nadaljeval pri ameriški ekipi Los Angeles Galaxy. Kot so danes sporočili iz ameriškega kluba, je Beckham z moštvom iz Kalifornije danes podpisal dveletno podaljšanje sodelovanja.
Oglej si celoten članek

"To je bila zame pomembna odločitev, saj sem imel ponudbe klubov z vsega sveta. A še naprej želim igrati v ameriškem prvenstvu MLS in z LA Galaxyjem osvajati naslove," je dejal David Beckham za klubsko spletno stran. Šestintridesetletni Anglež, ki se je julija 2007 iz madridskega Reala preselil čez lužo, je novembra po finalni zmagi nad Houstonom s klubom osvojil prvi naslov v MLS.

Potem ko se mu je decembra lani iztekla pogodba z losangeleškim klubom, so ga povezovali s številnimi klubi, tudi s francoskim PSG. Pri pariški ekipi so mu ponudili pogodbo, vredno 17,9 milijona dolarjev, a jo je Beckham zavrnil. "Navdušen sem, da se je David odločil za vrnitev. Po mojem mnenju je bil minulo sezono eden najboljših nogometašev v prvenstvu in brez njega ne bi osvojili prvenstvene zvezdice," je dejal trener LA Galaxyja, Bruce Arena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.