Beckham premleva 12 različnih ponudb

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški nogometaš David Beckham naj bi po koncu igranja za Los Angeles Galaxy dobil kar 12 različnih ponudb klubov s celega sveta. 37-letni nogometaš, ki se bo z družino preselil nazaj v London, se bo o naslednjem koraku skupaj s svetovalci odločil naslednji teden.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški reprezentant in član Manchester Uniteda, Real Madrida, AC Milana in Los Angeles Galaxyja je brez kluba vse od konca igranja čez lužo, toda sodeč po poročanjih svetovnih medijev Davidu Beckhamu novih snubcev ne manjka.

Na njegov naslov naj bi prišlo kar 12 različnih ponudb z vseh koncev sveta - Evrope, Južne Amerike, Severne Amerike, Južne Afrike, Rusije, Kitajske in Bližnjega vzhoda. Med njimi bojda ni ponudb iz Katarja.

Kljub temu, da se Beckham namerava zaradi šolanja svojih otrok preseliti iz Los Angelesa nazaj v London, je nogometni superzvezdnik daleč od povratka v Premier League, kjer naj bi se zanj zanimala West Ham United in Queens Park Rangers.

Nekoč tudi lastnik kluba

Beckham je tudi v jeseni svoje kariere eden najbolj zaželjenih nogometašev na planetu, saj ga med drugim povezujejo tudi z bogatim Paris Saint-Germainom in avstralskim Melbourne Heartom.

Londončan je decembra po petih letih zaključil sodelovanje z Galaxyjem, s katerim je osvojil dva pokala MLS, še vedno pa bojda razmišlja o tem, da bi kupil lastniški delež katerega izmed klubov v ameriški ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.