Beckham spet v šoku

Foto: Žurnal24 David Beckham bi po mnenju Rooneyja v prihodnosti lahko postal selektor Anglije.
David Beckham, angleški reprezentant in eden od najbolj priljubljenih nogometnih igralcev, v zadnjem obdobju ni najbolj srečen.
Oglej si celoten članek

Po prestopu iz madridskega Reala v ameriško moštvo Los Angeles Galaxy se neprestano bojuje s poškodbami, v sredo pa je doživel nov šok. Njegov oče Ted je na svojem domu doživel srčni infarkt in bil nekaj časa klinično mrtev, toda zdravniki v Londonu so ga vendarle oživili. Stanje 59-letnika je še vedno resno, njegov slavni sin pa je že odpotoval iz Los Angelesa in bo danes ob očetu. David je v domovino odpotoval sam, saj se njegova žena Victoria, nekdanja pevka skupine Spice Girls, trenutno mudi na delovnem obisku na Japonskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.