Beckhamovo snidenje z Realom

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid in LA Galaxy, za katerega brca tudi nogometni zvezdnik David Beckham, se bosta v soboto pomerila na turnirju World Football Challenge.
Oglej si celoten članek

"V Realu imam še vedno nekaj prijateljev. Glede na to, da se bom prvič, odkar sem odšel, pomeril proti njim, bo čustveno," pred obračunom pravi Beckham. "Navadiš se na klub in na ljudi v klubu," je še povedal nekdanji angleški reprezentant, ki bi Realovcem rad dokazal, da je kljub 36 letom starosti še vedno sposoben igrati nogomet na najvišji ravni. "Proti Realu in proti najboljšim nogometašem na svetu se vedno igra z navdušenjem. Verjamem, da bodo navdušeni tudi navijači," je pred sobotnim obračunom proti nekdanjemu moštvu dodal nogometaš LA Galaxyja in še priznal: "To so sanje vsakega nogometaša."

Tako kot Beckham se dvoboja veseli tudi portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, zvezdnik Reala, ki je na tiskovni konferenci pred dvobojem na predstavitvi v rokah držal prav Beckhamovo triindvajsetico. "Čudovito bo igrati proti Galaxyju. To bo dober test za nas, saj smo še v pripravljalnem obdobju. Vsi radi igramo proti dobrim ekipam."

Na omenjenem turnirju bodo sicer sodelovala tudi druga evropska moštva: Manchester United, Manchester City, Juventus, Barcelona in Sporting, ki so poleg Reala imena evropskih ekip.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.