Beckhamu na igrišču zavrela kri

Foto: EPA davod beckham PSG Foto: Reuters davod beckham PSG Foto: Reuters davod beckham PSG Foto: EPA davod beckham PSG
Nekdanji angleški reprezentant David Beckham, ki se je v januarskem prestopnem roku pridružil Paris Saint-Germainu, se je na tekmi proti Saint-Ettienu zapletel v prepir s sodnikom in nogometaši nasprotne ekipe. Becks je želel fizično obračunati z Brazilcem Brandãom, vendar so na srečo vmes posegli soigralci obeh vročeglavcev.
Oglej si celoten članek

Obračun med Paris Saint-Germainom in Saint-Etiennom, kjer je prvič v začetni postavi zaigral David Beckham, se je končal brez zmagovalca (2:2). Angleški nogometaš se je med tekmo pritoževal nad sodniškimi odločitvami in se skoraj zapletel v fizično obračunavanje z brazilskim napadalcem Brandãom. Nogometaš Saint-Etienna naj bi Thiaga Silvo večkrat brcnil v nogo, kar je Beckhama tako razjezilo, da se je odločil zadevo vzeti v svoje roke. Brandão je nekdanjega zvezdnika Manchestra Uniteda in Reala Madrida najprej potrepljal po ramenu, za nameček pa ga je s prstom ošvrknil po licu.

Beckham je zaklel in kazalo je, da bodo 37-letniku popustili živci. Razgrete strasti so se na srečo pomirile brez incidenta, Beckham pa se je izognil ponovitvi ''napake'' iz svetovnega prvenstva leta 1998, ko je prav na stadionu Saint-Etienna prejel rdeči karton. Takrat je na tekmi osmine finala brcnil Argentinca Diega Simeoneja. Anglija je tisto tekmo izgubila po enajstmetrovkah, poraz pa so v veliki meri očitali prav Beckhamu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.