Beckhamu so strli srce

Foto: Profimedia bella hadid, david beckham
David Beckham ima le še eno možnost.
Oglej si celoten članek

Nekdanji veliki zvezdnik angleškega nogometa David Beckham pravi, da ima zlomljeno srce. Za to so krivi njegovi sinovi. Legendarni vezist je priznal, da ga resnično boli, ker se niti eden od njegovih treh sinov (Brooklyn, Romeo in Cruz) ne ukvarja z najpomembnejšo postransko stvarjo na svetu. 

Vsi trije so se sicer v preteklosti resneje ukvarjali z nogometom, Brooklyn je bil nekaj časa celo član priznane Arsenalove akademije, a so se nato podali v drugačne vode. Becksu zdaj ostaja le hči Harper, sicer najmlajša članica družine Beckham, ki je zaenkrat zelo strastna ljubiteljica nogometne igre.

"Harper igra vsako nedeljo in obožuje nogomet. Fantje ga ne igrajo in to mi je zlomilo srce. So nadarjeni, a zdaj vse leži na Harper," je nekdanji član Manchester Uniteda, Real Madrida, La Galaxyja, Milana in PSG-ja dejal v oddaji voditelja Grahama Nortona.

"Resnično sem presrečen, ko jo gledam igrati. Pred nekaj dnevi jo je podrl eden od fantov, vsi starši pa so se obrnili proti meni, pričakovali so reakcijo. Vprašal sem se, kaj naj storim. Ali naj reagiram kot Unicefov ambasador ali pa kot njen oče? Na koncu nisem storil ničesar," je o nogometu šestletne hčerke, ki ima tudi srednje ime Seven po številki na nekdanjih dresih njenega očeta, dejal v Angliji še vedno izjemno priljubljeni zvezdnik.

Nekoliko drugačne načrte za malo Harper ima njena mama Victoria Beckham, nekdanja članica glasbene skupine Spice Girls in britanska modna ikona. "Harper obožuje modo. Tako kot vse majhne deklice. Rada se šminka in igra z mojimi čevlji. A je tudi nekoliko fantovska, ima pač tri brate. Pred nekaj časa mi je dejala: 'Mama, mislim, da želim igrati nogomet'. Počutila sem se, kot da bi mi nekdo zabil nož v srce," je že leta 2015 izjavila gospa Beckham.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:36 14. Maj 2018.

    No, če mu pa to lahko stre srce, potem pa ne ve kaj so težavce vživljenju. Kaj če bo doživel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.