Becks še vedno sanja o OI

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Eden največjih nogometnih in športnih zvezdnikov na svetu Anglež David Beckham še vedno sanja o nastopu na olimpijskih igrah naslednje leto v Londonu. Po povratku iz ZDA si želi klub, kjer bo veliko igral in dokazal, da še vedno lahko igra na najvišji možni ravni.
Oglej si celoten članek

David Beckham si na vso moč želi, da bi na domačih olimpijskih igrah zaigral v ekipi Velike Britanije in okusil olimpijski duh. Becks se zelo dobro zaveda, da bo v ekipo prišel le, če bo redno igral. Angležu se pogodba z Los Angeles Galaxy izteče ob koncu letošnjega leta, nato pa si bo nov klub poskušal poiskati na stari celini. Med najbolj zainteresiranimi so Tottenham, PSG in Queens Park Rangersi, toda Beckham je že pred dnevi opozoril, da si želi kluba, kjer bo predvsem redno igral in si na ta način izboril mesto v olimpijski reprezentanci. "Imam veliko ponudb, kar me je presenetilo. Zelo lepo je pri mojih letih imeti toliko ponudb," je Becks dejal za The Telegraph in se dopolnil: "Kaj se bo zgodilo v prihodnosti, še ne morem povedati, razen tega, da bom podpisal za klub, ki mi bo zagotovil dovolj minut, ki bi mi omogočile uresničiti veliko željo – postati član olimpijske reprezentance."

"Samo, da bi bil član ekipe Velike Britanije, bi bila velik stvar. Občutiti olimpijski duh in imeti možnost osvojiti zlato za Veliko Britanijo pa bi mi pomenilo še več. To, da bodo olimpijske igre v vzhodnem delu Londona, kjer sem odraščal, in da bi bil del moštva, ki bi se borilo za zlato, bi mi zelo veliko pomenilo, ker sem zelo velik patriot," je nadaljeval Beckham in za konec še dodal: "Klub, za katerega bom podpisal, mi mora zagotoviti redno igranje, da si bom lahko izboril nastop na olimpijskih igrah."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.