Bedene in Žemlja do zmage v dvojicah

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralca Aljaž Bedene in Grega Žemlja sta danes na odprtem prvenstvu Francije v Parizu uspešno odigrala dvoboj prvega kroga v konkurenci dvojic. Slovenca sta proti Čehu Lukašu Dlouhyju in Američanu Rajeevu Ramu po uri in 50 minutah igre zmagala s 4:6, 6:4 in 6:4.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta Slovenca prvi niz izgubila s 4:6, sta v drugem nizu z "brejkoma" hitro nagnila dvoboj na svojo stran in tudi sama zmagala s 6:4. Tretji niz sta prav tako začela izvrstno, takoj sta dobila igro na servis tekmecev, zatem pa je dvoboj prekinil dež.

Takoj po prekinitvi sta Dlouhy in Ram naredila "rebrejk", a sta Slovenca spet vrnila z enako mero in povedla z 2:1, nato pa dobila še igro na svoj servis za 3:1. Prednost sta nato zadržala do konca niza in se prebila v drugi krog, kjer bosta igrala proti boljšima iz dvoboja med šestima nosilcema, Pakistancem Aisam-Ul-Haqom Qureshijem in Nizozemcem Jean-Julienom Rojerjem, ter Rusoma Jevgenijem Donskojem in Dimitrijem Tursunovom.

OP Francije, dvojice, prvi krog:

Aljaž Bedene/Grega Žemlja (Slo) : Lukaš Dlouhy/Rajeev Ram (Češ/ZDA) 4:6, 6:4, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.