Bedene iz osmine izpadel v treh nizih

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenskemu teniškemu igralcu Aljažu Bedenetu ni uspel preboj v četrtfinale turnirja ATP v Buenos Airesu z nagradnim skladom 493.670 ameriških dolarjev. Drugi najboljši slovenski igralec na lestvici ATP je v osmini finala klonil proti Nemcu Julianu Reisterju z 1:6, 6:1 in 2:6.
Oglej si celoten članek

Slovensko-nemški obračun je imel dve dejanji. Aljaž Bedene je v sredo gladko izgubil prvi niz z 1:6, nato pa vendarle ujel zmagovalni ritem in v drugem nizu povedel s 5:1, njegov pohod h končni zmagi pa je v argentinski prestolnici zaustavil dež. Enodnevna prisilna prekinitev je bolj ustrezala 26-letnemu nemškemu kvalifikantu, sicer 246. igralcu na lestvici ATP, ki je odločilni tretji niz dobil s 6:2.

Bedene, 23-letni slovenski teniški igralec in trenutno 76. igralec na svetu, je v svojem uvodnem dvoboju v Buenos Airesu premagal domačina Argentinca Horacia Zeballosa.

ATP Buenos Aires, 493.670 ameriških dolarjev, osmina finala:

Julian Reister (Nem) : Aljaž Bedene (Slo) 6:1, 1:6, 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.