Bedene po predaji nasprotnika v 3. krog

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se je uvrstil v tretji krog turnirja ATP v indijskem Chennaiju z nagradnim skladom 459.140 dolarjev. V današnjem obračunu drugega kroga je premagal Rusa Aleksandra Kudrjavceva.
Oglej si celoten članek

Kudrjavcev je tekmo proti najviše rangirnaemu Slovencu začel dobro in prvi niz dobil s 6:1. V drugem nizu je bolje kazalo Aljažu Bedenetu, ki je vodil s 3:0 preden je Rus dvoboj predal in s tem Slovencu omogočil pot v tretji krog tekmovanja. 

Bedeneta, 95. igralca sveta, po dobljenem obračunu z 265. igralcem na lestvici ATP čaka precej težje delo. V naslednjem krogu bo namreč njegov nasprotnik Švicar Stanislas Wawrinka, prvi nosilec tekmovanja, ki je v drugem krogu brez težav s 6:3, 6:1 odpravil Nemca Benjamina Beckerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.