Bedene preskočil Karlovića

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Aljaž Bedene, 204. igralec svetovne lestvice, je napredoval v drugo kolo ATP-turnirja na Dunaju, potem ko mu je Hrvat Ivo Karlović, 54. igralec svetovne lestvice, predal dvoboj.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se je uvrstil v drugo kolo teniškega turnirja ATP na Dunaju z denarnim skladom 650 tisoč evrov. V prvem kolu mu je nasproti stal Hrvat Ivo Karlović, ki je pri rezultatu 7:6 dvoboj zaradi poškodbe predal. To je za 22-letnika največji uspeh v karieri, zdaj pa se bo boril za mesto v četrtfinalu.

Bedene je v ponedeljek na zadnji kvalifikacijski oviri premagal Španca Daniela Gimena Traverja s 6:4 in 7:6 (4), pred tem pa je premagal še Francoza Stephana Roberta (7:6 (6), 6:3) in Španca Iniga Cervantesa-Hueguna (6:3, 6:3).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.