Bedene skozi prvo pariško sito

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je uspešno prestal prvi krog kvalifikacij za uvrstitev na glavni turnir odprtega prvenstva Francije v Parizu. Bedene, 28. nosilec kvalifikacij, je premagal Tajvanca Tsung-Hua Yanga s 7:5 in 7:6 (1).
Oglej si celoten članek

V drugem krogu kvalifikacij se bo meril z boljšim iz francoskega obračuna med Pierre-Huguesom Herbertom in Axlom Michonom. V torek je svoj dvoboj v kvalifikacijah igral tudi Grega Žemlja, ki pa je po porazu proti Slovaku Pavolu Červenaku s 4:6 in 4:6 že končal tekmovanje. Blaž Kavčič je neposredno uvrščen v glavni del turnirja.

V ženskem delu kvalifikacij bo od Slovenk nastopila Petra Rampre, ki se bo v prvem krogu pomerila z Američanko Julio Cohen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.