Bedene tokrat ni presenetil Švicarja

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
ajvišjeuvrščeni slovenski igralec na teniški lestvici Aljaž Bedene je nastope na uvodnem turnirju sezone v Indiji končal v četrtfinalu. S 6:2 in 6:1 ga je premagal osmi igralec sveta Švicar Stanislas Wawrinka.
Oglej si celoten članek

Z gladko zmago se je 28-letni Wawrinka, sicer prvi nosilec turnirja, oddolžil štiri leta mlajšemu Ljubljančanu, ki ga je lani prav tako v četrtfinalu tega turnirja presenetljivo premagal. Kljub porazu Aljaž Bedene zadovoljen zapušča Chennai, saj je z uvrstitvijo med osem najboljših na turnirju serije 250 z nagradnim skladom 459.140 dolarjev dokazal, da se po poškodbi zapestja vrača v zmagovalne tirnice.

Iz Indije se Bedene seli v Melbourne, kjer ga 13. januarja čaka prvi grand slam sezone, odprto prvenstvo Avstralije.

Izid, četrtfinale:

Stanislas Wawrinka (Švi/1) : Aljaž Bedene (Slo) 6:2, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.