Bedene ugnal krvnika Nadala

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je napredoval v drugi krog turnirja ATP v Buenos Airesu z nagradnim skladom 493.670 ameriških dolarjev. V prvem krogu je bil Bedene boljši od Argentinca Horacia Zeballosa s 4:6, 7:6 (4) in 6:3.
Oglej si celoten članek

Od trojice najboljših slovenskih igralcev ta teden nastopa le Aljaž Bedene.

Kljub temu da Slovenec z žrebom ni imel sreče, saj je uvodoma naletel na petega nosilca, trenutno enega od najbolj vročih igralcev na pesku, Argentinca Horacia Zeballosa, ki je prejšnji teden v finalu turnirja v Čilu premagala Španca Rafaela Nadala, pa se Bedene v dvoboj ni odpravil z belo zastavo.

Tudi ko je prvi niz izgubil, se je znal vrniti v igro, nasprotniku vsiliti svoj ritem in se po skoraj dveh urah dvoboja veseliti napredovanja. V nadaljevanju se bo Bedene pomeril z zmagovalcem dvoboja med Nemcem Julianom Reisterjem in Argentincem Martinom Alundom.

Buenos Aires, prvi krog, izid:
A. Bedene (Slo) : Horacio Zeballos (Arg, 5) 4:6, 7:6 (4), 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.