Bedene za polfinale premagal še Španca

Foto: Profimedia Aljaž Bedene
Slovenski teniški igralec se je prebil med četverico najboljših na turnirju v Franciji.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se je na turnirju ATP v Metzu z nagradnim skladom 524.340 evrov prebil v polfinale. V četrtfinalu je premagal Španca Pabla Carrena Busto s 6:4 in 7:5.

Najboljši Slovenec na lestvici ATP - trenutno je na 76. mestu - je v prvem nizu odvzel servis tekmecu, 62. na lestvici ATP, v sedmi igri, v drugem pa v enajsti.

V polfinalu Bedeneta čaka boljši iz dvoboja med tretjim nosilcem, Francozom Benoitom Pairejem, in njegovim rojakom Gregoirom Barrerom.

Ljubljančan je bil v uvodnem krogu boljši od Francoza Rayaneja Roumaneja s 6:4 in 6:4, v drugem pa je premagal sedmopostavljenega domačega igralca Gillesa Simona s 7:6 (9) in 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.