Bedeneta izločil 16. mosilec

Foto: Profimedia
Od Wimbledona se je v tretjem krogu poslovil Slovenec z britanskim državljanstvom.
Oglej si celoten članek

Ljubljančan Aljaž Bedene, ki nastopa za Veliko Britanijo, je v tretjem krogu teniškega grand slama v Wimbledonu končal svoje nastope na turnirju posameznikov. Izločil ga je Gilles Müler, 16. nosilec iz Luksemburga, s 7:6 (4), 7:5 in 6:4 ter v tretjem dvoboju po dveh urah in 27 minutah zabeležil še tretjo medsebojno zmago.

Bedene je v 1. krogu premagal hrvaškega veterana in 21. nosilca Iva Karlovića, V 2. krogu pa mu ni bil kos igralec iz Bosne in Hercegovine Damir Džumhur. Dvoboj je trajal dve uri in sedem minut, Bedene pa je slavil v štirih nizih s 6:3, 3:6, 6:3 in 6:3.

Štiriintridesetletni levoroki Müler, visok 1,93 metra, je 26. igralec sveta, desnoroki Ljubljančan, ki živi v Londonu, pa je na 58. mestu ATP. Letos sta se med seboj že pomerila, v četrtfinalu Hertogenboscha je zmagal Luksemburžan, ki je dobil tudi prvi dvoboj z Bedenetom leta 2015 v Metzu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.