Begić prvi strelec tekme

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski košarkarji v Evroligi so izgubili na svojih uvodnih tekmah v Top 16.
Oglej si celoten članek

Berlinska Alba je v 1. kolu drugega dela Evrolige šokirala Barcelono in jo premagala z 80:70. Boštjan Nachbar je za Katalonce odigral le nekaj več kot pet minut in se v tem času ni vpisal v statistiko. Poražena sta bila tudi preostala slovenska košarkarja v najelitnejšem evropskem tekmovanju. 

Crvena zvezda Jake Blažiča je pred 18.920 gledalci v Kombank areni izgubila proti osemkratnim prvakom evrolige, igralcem Reala Madrida z 72:79. Blažič je na parketu preživel 19:38 minute, v tem času pa zbral šest točk, dva skoka, eno ukradeno in eno izgubljeno žogo.

Mirza Begić je prav tako igrišče zapustil sklonjene glave. Laboral Kutxa je proti Anadolu Efesu izgubila s 67:72. Slovenski center je bil najboljši strelec tekme, v 26:06 minute je vknjižil 16 točk, sedem skokov in blokado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.