Begić se bo hitro vrnil v Ljubljano

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Mirza Begić bo do konca sezone član košarkarskega kluba Bilbao.
Oglej si celoten članek

Mirza Begić bo znova zaigral v Španiji, dopoldan je uspešno prestal zdravniške pregledev Bilbau, popoldan pa bo s soigralci že opravil prvi trening in odgovarjal predstavnikom medijev.

tridesetletni slovenski reprezentant je minulo sezono končal prav tako v Španiji, ko je igral pri Laboral Kutxi,še prej pa je na Pirenejskem polotoku nosil tudi dres aktualnega evropskega prvaka - madridskega Reala.

Kot kaže, bo Begić svoj prvi nastop za Bilbao opravil prav v Ljubljani. Baski bodo namreč v sredo ob 19. uri tekmec Uniona Olimpije v devetem krogu EuroCupa. Prvo medsebojno tekmo so v Španiji dobili Ljubljančani.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.