Belakova poskrbela za domače slavje

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska telovadka Teja Belak je v današnjem finalu preskoka na svetovnem pokalu v Mariboru razveselila domače navijače in se po letu 2010 spet povzpela na najvišjo stopničko.
Oglej si celoten članek

Teja Belak, ki je prikazala dva težka skoka, je vso konkurenco ugnala z oceno 13,900 točke. Izkazal se je tudi Žiga Šilc, ki je v finalu parterja zasedel peto mesto (14,050). V današnjih finalih pa ima Slovenija na 45. Šalamunovem memorialu še eno orožje za kolajne, saj bo med finalisti konja z ročaji nastopil Sašo Bertoncelj, v finalih na krogih pa bo nastopil še Gregor Saksida.

V nedeljo, drugi finalni dan, bodo slovenske barve v finalih po orodjih zastopali Mitja Petkovšek in Alen Dimic na bradlji, Belakova na gredi ter Adela Šajn in Saša Golob na parterju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.