Bele strmine terjale novo žrtev, rehabilitacija bo dolga

Foto: Epa Aline Danioth
Švicarska alpska smučarka se je poškodovala na paralelnem slalomu v Sestrieru.
Oglej si celoten članek

Švicarka Aline Danioth je naslednja alpska smučarka, ki je zaradi poškodbe predčasno končala sezono. Slalomska specialistka si je pri padcu na paralelnem slalomu v Sestrieru poškodovala koleno, zaradi strganih vezi in poškodovanega meniskusa so jo v Zürichu operirali, rehabilitacija pa bo dolga, so poročali švicarski mediji.

Svetovna prvakinja iz ekipne tekme in nekdanja mladinska svetovna prvakinja v kombinaciji se je letos v slalomih dvakrat uvrstila med najboljših osem.

Sestriere, kjer je bila Švicarka prejšnjo nedeljo sicer pred padcem na dobri poti do vrhunskega rezultata, saj je v osmini finala izločila favoritinjo Petro Vlhovo, je zanjo nesrečno mesto, saj se je na olimpijskem prizorišču iz leta 2006 podobno poškodovala že pred tremi leti.

Foto: Epa Aline Danioth

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.