Belec zapušča Sampdorio

Foto: Epa vid belec
Italijanski prvoligaš ima novega trenerja. Slovenski vratar Vid Belec se seli na Ciper.
Oglej si celoten članek

Sampdoria iz Genove je uradno potrdil, da je novi trener postal Eusebio Di Francesco. Ta je podpisal triletno pogodbo, na klopi pa je zamenjal Marca Giampaola, ki je pred dnevi sedel na klop tekmeca iz elitne italijanske lige Milana. Iz Sampdorie pa odhaja Vid Belec.

Devetinštiridesetletni Di Francesco je nazadnje vodil Romo, ki ga je odpustila marca. Trenersko kariero je začel pri Virtusu Lancianu, nato pa je vodil še Pescaro, Lecce in Sassuolo.

Član Sampdorie je bil nazadnje tudi slovenski reprezentančni vratar Vid Belec, ki pa si je po poročanju portala nogomania.com našel novega delodajalca. Devetindvajsetletni čuvaj mreže bo okrepil ciprski Apoel iz Nikozije in tako po desetletju zapustil Apeninski polotok. Apoel bo v prihodnji sezoni igral v evropski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.