Belgija ima novega selektorja

Foto: EPA
Foto: EPA
Belgijsko reprezentanco bo prevzel nekdanji trener Evertona.
Oglej si celoten članek

Belgijska nogometna zveza je prek družbenega omrežja Twitter sporočila, da je izbrala novega selektorja. To je 43-letni Španec Roberto Martinez, ki je nasledil Marca Wilmotsa, ta je brez službe ostal po izpadu Belgije v četrtfinalu letošnjega evropskega prvenstva.

Martinez je do zdaj treniral le ekipe iz Anglije, trenersko pot je začel pri Swanseaju, nato pa se je preselil k Wiganu in v Everton, pri katerem je deloval zadnje tri sezone.

Kandidata za belgijsko klop sta bila tudi Francoz Rudi Garcia in Italijan Marcelo Lippi. Belgijska nogometna zveza bo Martineza v četrtek predstavila na novinarski konferenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.