Belgijci odpovedali še drugi trening

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodilna reprezentanca na lestvici Fide je po ponedeljkovem odpovedala še torkov trening pred srečanjem s Portugalsko.
Oglej si celoten članek

Belgijska nogometna reprezentanca je po včerajšnji odpovedi treninga zaradi eksplozij na bruseljskem letališču Zaventem in na postaji podzemne železnice v središču belgijske prestolnice, odpovedala tudi današnji načrtovani trening za prijateljsko tekmo s Portugalsko, ki je na sporedu v torek, 29. marca, na bruseljskem stadionu kralja Baudouina.

Vodstvo belgijske nogometne zveze ((KBVB) se je odločilo, da odpove tudi današnji trening trenutno vodilne reprezentance na svetovni lestvici.

Tekma sploh bo?

Za zdaj tudi še ni jasno, ali bo do tekme s Portugalci sploh prišlo. Na ta način so ovirane tudi priprave belgijske izbrane vrste na letošnje evropsko prvenstvo, ki bo od 10. junija do 10. julija v Franciji, saj so novembra lani zaradi terorističnega napada v Parizu morali odpovedati prijateljsko tekmo s Španijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.