Belgijec s Švicarjem, Bolgar z Američanom

Foto: Profimedia David Goffin
Na zaključnem turnirju sezone sta znana oba polfinalna para.
Oglej si celoten članek

Belgijski teniški igralec David Goffin je postal zadnji polfinalist zaključnega turnirja sezone v Londonu. Goffin je v 3. krogu skupine Pete Sampras premagal Avstrijca Dominica Thiema s 6:4 in 6:1. Belgijec se bo tako v sobotnem polfinalu pomeril s Švicarjem Rogerjem Federerjem.

Že prej je bil znan drugi udeleženec polfinala iz omenjene skupine, bolgarski teniški igralec Grigor Dimitrov je v zadnjem dvoboju skupinskega dela prišel še do tretje zmege, zanesljivo je premagal Španca Pabla Carrena Busto s 6:1 in 6:1. Dimitrov se bo za finalni nastop pomeril z Američanom Jackom Sockom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.