Belgija dobila generalko, a kaj je s Hazardom?

Foto: epa Eden Hazard
Belgijski nogometaši so uspešno opravili zadnji test pred začetkom svetovnega prvenstva. Se je pa poškodoval Eden Hazard.
Oglej si celoten članek

V prijateljski tekmi v Bruslju so Belgijci premagali Kostariko s 4:1. Zmago je delno skazilo dejstvo, da je prvi zvezdnik ekipe, Eden Hazard, šepajoč zapustil igrišče v 70. minuti. Zaenkrat še ni znano, za kakšno poškodbo gre.

Zvezdnik Pred SP velik udarec za Kolumbijo

Prvi zadetek na tekmi so dosegli gostje v 24. minuti. Belgijci so do polčasa že vodili po zadetkih Driesa Mertensa in Romela Lukakuja, slednji je v 50. minuti povišal na 3:1, končni izid tekme pa je pet minut kasneje postavil Mitchy Batshuayi.

SP 2018 Real Madrid bo tudi v Rusiji močnejši od Barcelone

Belgija bo na svetovnem prvenstvu igrala v skupini G skupaj z Anglijo, Panamo in Tunizijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.