Belorusi boljši za šest golov

Foto: Žurnal24 Andrej Hebar, eden dveh slovenskih strelcev. (Foto: Saša Despot)
Slovenska hokejska reprezentanca je na turnirju v beloruskem Gomelu izgubila še drugo srečanje. Tokrat so bili boljši domačini, in sicer z 8:2. Za Slovence sta zadela Andrej Hebar in Edo Terglav.
Oglej si celoten članek

Slovenska hokejska reprezentanca je v 2. kolu prijateljskega turnirja Polesie Cup v beloruskem Gomelu izgubila z domačo reprezentanco Belorusije z 2:8 (0:2, 1:5, 1:1). Za Slovenijo sta zadela Andrej Hebar (21.) in Edo Terglav (45.). V prvi tekmi 2. kola je Danska po kazenskih strelih s 3:2 premagala Norveško.
Slovenija bo nastop na beloruskem turnirju serije Euro Challenge končala v soboto s tekmo proti Danski, ki se bo začela ob 12. uri. Slovenci so v prvem krogu izgubili z Norveško z 1:3. Slovenija bo decembra nastopila še en enem reprezentančnem tekmovanju, ko bo na Jesenicah gostila Norvežane, Avstrijce in Madžare.

Turnir Polesie Cup, 2. kolo:

Belorusija : Slovenija 8:2 (0:2, 1:5, 1:1)
Koviršin (9, 29), Razvadovski (11), Jefimenko (24, 32), Pavlovič (34, 37), Goroško (48); Hebar (21), Terglav (45)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.