Bendtner bo drago plačal razkazovanje spodnjic

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Evropska nogometna zveza je Nicklasa Bendtnerja kaznovala z visoko denarno kaznijo (sto tisoč evrov) in prepovedjo nastopanja na eni tekmi, ki je po zadetku proti Portugalcem za malenkost slekel hlače in na spodnjcah pokazal napis irske stavne hiše Paddy Power.
Oglej si celoten članek

Danski nogometaš Nicklas Bendtner bo drago plačal pretirano razgaljanje na tekmi evropskega prvenstva proti Portugalski. Krovno evropsko nogometno zvezo (Uefa) je sicer bolj kot to, da je Danec pokazal rob spodnjih hlač, zmotilo to, da je bil na njej napis stavniške hiše. Epilog: Bendtner bo revnejši za sto tisoč evrov in brez nastopa na eni tekmi.

"Prepoved velja v okviru svetovnega prvenstva 2014 in kvalifikacij zanj, za katerokoli tekmo, na kateri bi igralec lahko nastopil," je sporočila disciplinska komisija Uefe.

Strogi možje v Nyonu niso imeli veliko razumevanja za potezo Bendtnerja, ki je, potem ko je zatresel portugalsko mrežo, za malenkost slekel hlače, ravno dovolj, da so številne kamere in fotoaparati zabeležili napis na zgornjem robu spodnjic Paddy Power, irsko stavno hišo. Kaznovali so ga na podlagi kršitve pravilnika o vedenju igralcev, ki v enem od členov opredeljuje, da igralci pod nogometno opremo ne smejo nositi majic ali hlač, ki vsebujejo reklamne napise.

Stavna hiša, ki se je po zaslugi danskega nogometaša znašla v središču pozornosti, je sporočila, da ni šlo za reklamo, ampak so prav te spodnjice preprosto tiste, ki nogometašu prinašajo srečo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.