Benfica se je okrepila s svetovnim prvakom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Argentinski nogometni reprezentant Angel Di Maria, ki je z izbrano vrsto lani postal svetovni prvak, bo spet igral za Benfico iz Lizbone. Pri tem portugalskem klubu je zdaj 35-letni Argentinec pred 16 leti začel svojo poklicno pot na evropskih tleh.
Oglej si celoten članek

Angel Di Maria je v Benfico prišel kot prosti igralec po izteku pogodbe z Juventusom, kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, je podpisal enoletno pogodbo.

Argentinec je leta 2007 kot 19-letnik prišel k Benfici iz Rosaria ter bil v Lizboni do leta 2010. Nato se je preselil k madridskemu Realu (ta naj bi danes podpisal pogodbo z obetavnim 18-letnim Turkom Ardo Gülerjem), leta 2014 pa k Manchester Unitedu. Zatem je oblekel še dres Paris Saint-Germaina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.