Benfica spet vrgla oko na Matavža

Foto: TOUSSAINT KLUITERS
Foto: TOUSSAINT KLUITERS
Portugalski športni časnik Abola poroča, da se Benficina želja po Timu Matavžu od lani še ni ohladila. Portugalski velikan bi rad poleti svoje vrste okrepil s slovenskim napadalcem, ki je trenutno član nizozemskega PSV.
Oglej si celoten članek

Tim Matavž je po dveh sezonah v nizozemskem PSV spet na očeh evropskih velikanov. Za njegove usluge se po Stuttgartu, HSV in Fiorentini zelo zanima finalist letošnje Evropske lige Benfica, ki je v prvenstvu zaostala le za Portom.

Slovenski reprezentant je bil že lani tarča portugalskega velikana, a je naposled ostal v dresu PSV, s katerim ga pogodba veže še nadaljnja tri leta. Matavž naj bi bil sicer na nogometnem trgu vreden okoli sedem milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.