Benítez zavrnil novo pogodbo

Foto: Žurnal24 benitez_reuters_main
Trener Liverpoola Rafael Benítez še ne namerava podaljšati pogodbe z Liverpoolom, h katerim je pravno vezan še 18 mesecev, vse dokler ne bo imel prostih rok pri prestopih igralcev.
Oglej si celoten članek

Za 48-letnim Madridčanom so težki dnevi. Še pred novim letom se je zdelo, da je Liverpool prvič po osemnajstih letih na izjemno dobri poti k novemu naslovu prvaka. Dobra igra in rezultati so poskrbeli za idilično sliko ob reki Mersey. A potem se je začelo. Benitez je pred tednom dni na novinarski konferenci z obtožbami napadel trenerja Manchestra Uniteda Alexa Fergusona, zdaj pa se znova krhajo njegovi že tako problematični odnosi z lastnikoma Liverpoola Tomom Hicksom in Georgem Gillettom.

Ta sta mu ponudila novo pogodbo, a jo je "Rafa" zavrnil, saj je zahteval popoln nadzor pri prestopih in prodaji igralcev, njihovi plači itd. " Prvič ko so mi rekli, da se želijo z menoj pogovoriti o podaljšanju pogodbe, sem jim dejal, da si želim vse opraviti v enem tednu," je dejal Benítez. "Da se to vleče že dva meseca ni bila moja ideja. Tega nočem, zato bom najprej zaključil vse skupaj, raje pa se bomo posvetili nogometu." A ljudje v klubu gotovo vedo, da s španskim pragmatikom ni šale. Ko je leta 2004 odvihral iz Valencie se je sprl s športnim direktorjem Jesusom Garcio Pitarchom, saj mu ni zagotovil zahtevanih nogometašev. To se je zgodilo tudi pred začetkom letošnje sezone pri Liverpoolu, ko so več mesecev neuspešno dvorili vezistu Aston Ville Garethu Barryju, zaradi česar Benítez odgovorne v klubu še vedno gleda postrani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.