Bennett še drugič zapored

Foto: Profimedia
Kolesarji so opravili s tretjo etapo dirke po Turčiji.
Oglej si celoten članek

Irec Sam Bennett (Bora Hansgrohe) je po sredini etapni zmagi prevzel vodilno mesto v skupni razvrstitvi na kolesarski dirki po Turčiji, na današnji tretji preizkušnji med krajema Fethiy in Marmaris v dolžini 137,2 km pa je znova ugnal vse tekmece in dosegel drugo zaporedno etapno zmago na turški pentlji.

Za njim sta se na današnji etapi uvrstila Argentinec Maximiliano Richeze (Quick-Step Floors) in Nemec John Degenkolb (Trek-Segafredo). Takšen vrstni red je tudi v skupni razvrstitvi, Richeze za Bennettom zaostaja deset, Degenkolb pa 22 sekund.

V Turčiji nastopajo trije slovenski kolesarji moštva Bahrain-Meride. Domen Novak in Grega Bole sta v cilj prikolesarila v času zmagovalca, prvi je zasedel 70., drugi 73. mesto, medtem ko je David Per osvojil 120. mesto (+7:40). V skupni razvrstitvi je Bole na 54. mestu (+0:26), Novak na 67. (+0:52), Per pa na 124. mestu (+8:48).

V petek bo na sporedu 205,5 km dolga etapa med krajema Marmaris in Selcuk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.