Benteke ostaja na Villa Parku

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Udarna sila Aston Ville bo kot kaže vendarle ostala v Birminghamu.
Oglej si celoten članek

Belgijski napadalec Christian Benteke je umaknil svojo prošnjo po prestopu iz in je podaljšal pogodbo z angleškim prvoligašem Aston Villo za štiri leta, je potrdil klub iz Birminghama.

Dvaindvajsetletni Benteke, ki je lani poleti v Anglijo prišel iz Genka, je pred 11 dnevi izrazil željo po odhodu iz Ville in takoj pritegnil veliko pozornosti bogatejših klubov, med njimi tudi Tottenhama.

Reševal jih je

 

Napadalec je sicer v prvi sezoni za Aston Villo zabil prvenstvenih 19 golov in je bil največji razlog, da so varovanci Paula Lamberta obdržali prvoligaški status, saj so se praktično celotno sezono spopadali z grožnjo izpada v Championship.

Z Bentekejem v ekipi bo Villa novo sezono gotovo pričakala precej bolj v duhu klubskega slogana - Pripravljeni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.