Benzema jezen na ''medijske klovne''

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski nogometni zvezdnik Karim Benzema je naveličan, da se je znašel v eni glavnih vlog poletne prestopne mrzlice.
Oglej si celoten članek

Medijem, predvsem angleškim, ki Benzemaja vztrajno vidijo kot bodočo okrepitev Arsenala, je odgovoril z objavo na družbenem omrežju, kjer je zatrdil, da ostaja pri Realu.

Namigi, da bo Benzema do konca poletnega prestopnega roka zapustil Madrid in se preselil k topničarjem, so na Otoku glasni in vztrajni. "Za vse klovne, ki bi radi prepričali moje navijače: tukaj je moj dom," je sporočil francoski napadalec in objavil svojo fotografijo v slačilnici Reala.

Benzema sicer ni nastopil na uvodni Realovi tekmi nove sezone v španski ligi, ki se je v nedeljo za ekipo belega baleta končala s hladnim tušem in le neodločenim izidom 0:0 pri ekipi Sporting Gijon. A v ponedeljek se je vrnil na treninge in izrazil pričakovanje, da bo nared za naslednjo tekmo z Betisom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.