Benzema obljubil zvestobo do 2013

Foto: Žurnal24 karim benzema lyon
Francoski nogometni reprezentant Karim Benzema je z delodajalci iz Lyona podpisal novo pogodbo. Dvajsetletnik naj bi za Olympique igral vsaj do leta 2013.
Oglej si celoten članek
Karim Benzema, francoski nogometni reprezentant in eden največjih upov svetovnega nogometa, je danes podpisal novo pogodbo z moštvom Olympique Lyon do leta 2013, z možnostjo podaljšanja do leta 2014. Dvajsetletni nogometaš je imel veljavno pogodbo z Lyonom, v minulih letih absolutnim "kraljem" francoskih nogometnih igrišč, do leta 2012.

Benzema
je za francosko izbrano vrsto odigral devet tekem in dosegel tri gole, od leta 2004 pa igra za člansko ekipo Lyona. V tej sezoni je "eksplodiral", saj je na 28 tekmah francoskega prvenstva dosegel 17 golov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.