Benzemaja poškodoval soigralec?

Foto: EPA
Foto: EPA
Karim Benzema je na prijateljski tekmi z Armenijo staknil poškodbo stegenske mišice, zaradi katere bi lahko manjkal tri tedne.
Oglej si celoten članek

Napadalec madridskega Reala se je s pripravljalne tekme z Armenijo, na kateri je dosegel dva zadetka, vrnil s poškodbo stegna in otežil življenje staretgu madridskega velikana Rafaelu Benítezu.

Los Blancos naj bi francoskemu strategu Didieru Deschampsu sporočili, da Benzemaju ne bi škodilo nekaj počitka, vendar je bil nekdanji obrambni vezist, ki od leta 2012 vodi galske peteline, brez posluha za njihova opozorila.

Vzrok poškodbe ostaja neznanka, Deschamps pa je po tekmi dejal, da je napadalca ''uščipnilo po drugem golu.''

Pojavila so se namigovanja, da je za poškodbo odgovoren Antoine Griezmann, ki je od velikega veselja soigralcu skočil na hrbet in mu pri tem več kot očitno povzročil nelagodne občutke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.