Benzemaju zagrozil še francoski premier

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski premier Manuel Valls je napadalcu Karimu Benzemaju posredno zagrozil z izključitvijo iz državne reprezentance, k čemur poziva tudi republikanka Nadine Morano.
Oglej si celoten članek

Francoskega nogometnega zvezdnika Karima Benzemaja, ki je vpleten v izsiljevalski škandal zaradi videoposnetka z žgečkljivo vsebino, je okaral tudi francoski premier Manuel Valls. Ta je za radijsko postajo Europe 1 dejal, da morajo biti vrhunski športniki zgled ostalim, ter zvezdniku Reala Madrida zagrozil z izključitvijo iz francoske reprezentance.

"Vrhunski športniki morajo biti zgled. Za drugače misleče ni prostora v nacionalni reprezentanci," je ob tem za radio Europe 1 dejal premier Valls in ob tem poudaril, da morajo poleg športnikov za dober zgled vseskozi skrbeti tudi predstavniki politike.

Sedemindvajsetletnega Benzemaja so francoske oblasti v začetku novembra zelo obremenile na zaslišanju v zvezi z njegovim reprezentančnim kolegom Mathieujem Valbueno. Slednjemu so neznanci namreč že junija grozili z javno objavo videoposnetka, ki prikazuje spolni odnos med Valbueno in neznanko, nepridipravi pa so za odkupnino zahtevali 15.000 evrov. Oblasti so Benzemaja povezale z izsiljevalci, grozi pa mu med drugim tudi do pet let zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.