Berbatov + Anderson = Benzema

Foto: Žurnal24 Karim Benzema je dobro zapisan pri Alexu Fergusonu. (Foto: Reuters)
Španski mediji poročajo, da si želi strateg Manchester Uniteda Alex Ferguson prodati Dimitarja Berbatova in Luísa de Abreuja Oliveiro Andersona, da bi pridobil sredstva za Karima Benzemaja.
Oglej si celoten članek

Manchester United si želi spraviti v promet Dimitarja Berbatova in Luísa de Abreuja Oliveiro Andersona, s katerima si želi pridobiti slabih 29 milijonov evrov za nakup Karima Benzemaja, poročajo španski mediji. Realov napadalec je bil tarča Alexa Fergusona že prejšnje poletje, a se je Francoz odločil za Madrid.

Ker so rdeči vragi trenutno z denarjem bolj na tesnem, se je Ferguson pripravljen odreči storitvam omenjenih nogometašev. United upa, da bo Bayern ponudil dobrih 24 milijonov za Bolgara, medtem ko so za Andersona pred njegovo poškodbo kolena pokazali zanimanje Lyon, Marseille in PSG.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.